Skip to main content

Ben vriendenvoordeel

Ik maak het je nu wel heel gemakkelijk om iets extra’s te verdienen. Je ontvangt namelijk tot 33 euro voor elke vriend die ook klant bij me wordt! 

Wat moet je daarvoor doen? Niet zo veel eigenlijk. Deel je persoonlijke Ben vriendenvoordeel link met je vrienden: via social media, per mail of gezellig in de kroeg.

Als je vrienden klant bij me worden, ontvangen jullie tot 33 euro om te delen op je rekening. Snel verdiend toch?

Hoe werkt Ben vriendenvoordeel?
Als Ben klant kan je vrienden uitnodigen om bij mij te komen. Samen verdienen jullie tot € 33,00. Jullie ontvangen deze vergoeding nadat jij een link doorstuurt naar een vriend en deze vriend ook klant wordt bij Ben via die pagina. Benieuwd naar alle spelregels? Bekijk de actievoorwaarden van Ben vriendenvoordeel.

Mag je een tweede abonnement afsluiten via vriendenvoordeel?
Niet voor jezelf in de vorm van een verlenging, maar wel voor je kinderen, buren, vrienden en iedereen die je maar kunt bedenken.

Hoe krijg ik het geld gestort?
Ik streef er naar om je beloning binnen een maand naar je over te maken. Als promotor geef je een rekeningnummer op, hier maak ik het geld naar over. Dit bedrag wordt dus niet verrekend met je maandelijkse factuur.

Welke beloning krijg ik?
Voor een Sim Only krijg je een totale beloning van 16,50 euro maar bij een telefoon met abonnement krijg je zelfs 33 euro. Samen met jouw vriend delen jullie dit bedrag.

Waar kan mijn vriend een bestelling plaatsen?
Om de beloning te ontvangen moet jouw vriend een bestelling plaatsen via de link die jij doorstuurt via deze pagina. Gebruik de twee velden in het blauwe vlak om de link naar jouw vriend te versturen. Je ontvangt geen beloning wanneer jouw vriend een bestelling plaatst via een andere pagina, andere website of via een telefonische bestelling.

a