Skip to main content
Welkom bij Ben

Hallo, ik ben Ben®

Ik ben de mobiele aanbieder voor iedereen die op zijn eigen manier maximaal plezier uit zijn budget wil halen. Zodat jij gewoon kunt doen waar je blij van wordt zonder te veel te betalen. Dat is het voordeel van jezelf zijn. Ik ben anders dan anderen. Bij mij geniet je van alle vrijheid. Je blijft altijd lekker flexibel.

Over Ben®

Ben jezelf

Ik vind het fijn om te horen hoe het met je gaat. Daarom zal ik altijd mijn best doen om zo persoonlijk mogelijk te blijven. De telecommunicatiemarkt is al ingewikkeld genoeg. Ik zal altijd zo simpel mogelijk uitleggen hoe ik er voor jou kan zijn. Dan begrijpen we elkaar beter.

Ben weggeweest

Ik hou van mensen en ik hou van communicatie tussen mensen. Ik vond namelijk dat iedereen in Nederland een mobiele telefoon kon hebben. Daarom heb ik op 4 februari 1999 mezelf voorgesteld. Een nieuwe provider die het net even anders doet dan alle anderen.

Sindsdien is er veel gebeurd. Ik ben van naam veranderd, een tijdje weg geweest en vervolgens weer terug gekomen. Ik heb mensen zien komen en zien gaan.

Ik heb veel nieuwe vrienden ontmoet. Waaronder jou.

Ben er voor iedereen

Het maakt mij niks uit of je jong, oud, man, vrouw, donker, licht, smal, breed, dun of dik bent.

Ik ben er voor iedereen die maximaal plezier uit zijn budget wil halen. Met het mobiele netwerk van T-Mobile, het best geteste 4G netwerk van Nederland!

Bekijk hier mijn huidige aanbod en acties.

Zie ik je snel?

Ik maak het je nu wel heel gemakkelijk om iets extra’s te verdienen

Ik maak het je nu wel heel gemakkelijk om iets extra’s te verdienen. Je ontvangt namelijk tot 33 euro voor elke vriend die ook klant bij mij wordt!

Wat moet je daarvoor doen? Niet zo veel eigenlijk. Deel je persoonlijke Ben vriendenvoordeel link met je vrienden: via social media, per mail of gezellig in de kroeg.


Start nu

Kom jij MB’s te kort in een maand?

Dan kan je bij mij een MB Extra aan je bundel toevoegen. Zo kun je zorgeloos gebruik blijven maken van internet als je bundel op is voordat de nieuwe maand in gaat.

Ook kan je bij mij MB Pauze aanzetten. MB Pauze zorgt ervoor dat je geen onverwachte internetkosten maakt!

 

Pas je internet aan

Ben® aan het werk

Kom je bij mij werken?

Vacatures

Ben® ook social

Ik deel mijn verhalen ook graag op Facebook, Twitter en Instagram.
Zie ik je daar?

Ben® pers

Ben jij een journalist met vragen over Ben? Neem dan contact op met
Kathleen Loods
pers@t-mobile.nl

Ben® hier te vinden

  • Postadres:
  • Ben
  • Postbus 13016
  • 2501 EA Den Haag

Ben Blogt

Ben er voor iedereen. Met een wereld vol verhalen. Om zelf te maken, te vertellen en te delen. Bekijk mijn Blogs!