Klantenservice

Vind hieronder het antwoord op jouw vraag

Kies een onderwerp

Wat betaal ik als ik mijn bundel verhoog of aanzet en wat krijg ik dan precies?

Bel/SMS- & internetbundel

Wat betaal je?
Je betaalt de kosten van je oude bundel naar verhouding totdat je nieuwe bundel ingaat. De kosten van je nieuwe bundel breng ik ook naar verhouding in rekening tot aan het einde van de maand. Heb je buiten de bundel kosten gemaakt omdat je oude bundel al was verbruikt? Dan breng ik de kosten voor het buiten de bundel tarief in rekening.

Wat krijg je?
Je ontvangt het volledige volume van je nieuwe bundel, minus de minuten, SMS’jes en/of MB's die je al hebt verbruikt in die maand.

Voorbeeld
Op de 16de dag van de maand verhoog je je 200 min/SMS-bundel van € 3,00 per maand naar Onbeperkt min/SMS voor € 5,00 per maand. Je kunt deze maand in Onbeperkt min/SMS verbruiken. Omdat je je bundel hebt aangepast, betaal je deze maand in totaal € 4,00. Deze kosten zijn als volgt opgebouwd:

Van de 1ste tot de 15de dag betaal je € 1,50 voor de 200 min/SMS-bundel en van de 16de tot de laatste dag van de maand betaal je € 2,50 voor Onbeperkt min/SMS-bundel.

Goed om te weten
De bel/sms bundel is geldig in Nederland en in de EU. Bellen van NL naar de EU valt buiten de bundel en kost €0,23 per minuut. Een overzicht van alle tarieven en kosten in het buitenland kan je hier vinden. Voor servicenummers geldt dat je het tarief van het servicenummer + het beltarief betaalt.

4G Extra snel

Wat betaal je? 
De kosten van je nieuwe bundel breng ik naar verhouding in rekening vanaf het moment dat de bundel is gestart tot het einde van de maand.

Wat krijg je? 
Je ontvangt 4G Extra Snel, die je de rest van de maand kunt gebruiken.

Voorbeeld
Op de 16de dag van de maand voeg je 4G Extra Snel toe aan je abonnement. Voor een hele maand betaal je € 1,00 voor de bundel. Omdat de bundel op de 16de is gestart betaal je nu € 0,50.

Ben je hiermee geholpen?