Skip to main content

Ben (opnieuw) het best getest

Ben op het best geteste netwerk

Ik bied jou graag de mogelijkheid om bereikbaar te zijn op het best geteste netwerk van T-Mobile! Mijn netwerk is niet alleen razendsnel, het is ook heel betrouwbaar. Hieronder vind je alle voordelen van Ben op het best geteste netwerk van Nederland:

  • Altijd bereikbaar op het best geteste T-mobile netwerk
  • Keuze tussen 3G en het 6 keer snellere 4G internet
  • 95% dekking met 4G over heel Nederland
  • Internet snelheden oplopend tot maximaal 100 Mbps

Verschil 3G en 4G 

De komst van het 4G netwerk heeft een hoop veranderd in het internet gebruik op de mobiele telefoons. Naast het feit dat het huidige 4G netwerk 6x sneller is dan het 3G netwerk, is de verbinding ook veel constanter geworden. Je kan nu nog makkelijker HD video’s streamen, sneller je muziek online luisteren en nog veel sneller je post plaatsen op social media. Dus je kan altijd online zijn op mijn best geteste netwerk. Wil je nog meer weten over 4G? Kijk dan op mijn 3G/4G blog.

Mijn netwerk

In maart 2016 en april 2017 is mijn mobiele netwerk door P3 uitgeroepen tot het best geteste netwerk van heel Europa. P3 communications is de grootste benchmark autoriteit op de wereld, en test meer dan 180 mobiele netwerken wereldwijd elk jaar.

Binnen 17 grote steden, 19 kleine steden en de verbindingswegen heeft P3 communications getest hoe goed je kan bellen en internetten in Nederland via een mobiel netwerk. Hieruit blijkt dat mijn netwerk het beste is van allemaal. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa.

Abonnementen bij Ben

Ben je benieuwd naar mijn Sim Only abonnementen op het best geteste netwerk van Nederland?

Stel dan zelf een Sim Only abonnement samen en kijk welk abonnement het beste bij je past. Of heb je liever een abonnement met telefoon? Neem dan eens een kijkje naar mijn telefoons en stel het abonnement samen. Naast mijn best geteste netwerk bied ik jou nog veel meer voordelen. Wil je meer weten over mijn voordelen? Lees deze dan hier.

 

Ben jij bereikbaar op mijn best geteste netwerk?

Doe hier de check!