Ik wil je bedanken

Onze kerstkaartenactie was een overweldigend succes! Er zijn 40.000 kerstkaarten geschreven voor 16.000 mensen die dit nodig hadden. Mensen die altijd voor anderen klaar staan, eenzaam zijn of een steuntje in de rug konden gebruiken.

Mijn doel was om er voor elkaar te zijn, vooral in deze tijden. En dit is gelukt! Hieronder vind je de reacties van de ontvangers van de kerstkaarten die jij met heel veel anderen hebt gemaakt. Bekijk ook de video en zie wat voor verschil ook jij hebt gemaakt voor 16.000 mensen.

De groeten van Ben

Reacties en bedankjes

Ik was compleet verrast! Drie kaarten van mij onbekende dames, dat voelde heel troostrijk. Dit jaar ben ik voor het eerst zonder mijn maatje waar ik 56 jaar mee samen was, maar die helaas na een lang ziekbed is overleden deze zomer. Corona maakt het samenzijn met de kinderen erg lastig, dus ik ben dagen achtereen alleen. Deze kaarten vond ik heel bemoedigend, dank, heel veel dank aan Anneke, Anja en Emmy.

- Jelleke

Wat leuk een kerstkaart te ontvangen via Ben! Doet goed in deze tijd!

- Judith

Lieve schrijver van mijn kerstkaart. Wat bijzonder om in deze tijd zo'n warme boodschap te ontvangen van een onbekende! De kaart staat in mijn woonkamer en elke keer als ik ernaar kijk, krijg ik weer meer vertrouwen en zin in 2021. Vriendelijk bedankt.

- Anneke

Dankjewel! Heel fijn om kaartjes te ontvangen, zeker nu tijdens deze vreemde feestdagen voor ons allemaal. Fijne dagen iedereen!! Op naar een heel mooi nieuw jaar.

- Joost

Jan en Jelmer ( 7 jaar) dank je wel voor jullie kaarten. Dat doet een mens echt goed!
Wens jullie heel fijne kerstdagen en een gezond en geweldig 2021

- Ineke

Beste Jeanette en Dennis & Maaike,
Nu het is toch wel heel bijzonder en erg leuk om kaartjes te krijgen van wild vreemde mensen!!
Dank jullie wel en ik wens jullie ook gezellige feestdagen en alle goeds voor 2021.

- Wil

Mijn kerstactie wordt mede mogelijk gemaakt door

Ben

Omapost

De Zonnebloem

Het gehandicapte kind

Humanitas