Skip to main content

Sim Only: stel jouw abonnement samen

Jouw abonnement geldt in de hele EU (niet in Zwitserland)
maandelijks opzegbaar
extra lage tarieven
3x zoveel bellen voor maar 1 euro extra8,00
6,50
Bel onbeperkt voor maar 1 euro extra11,00
8,00
Meest gekozen10,50
8,50
Incl. 250 MB gratis8,50
Incl. 1000 MB gratis8,00
Incl. 2000 MB gratis10,00
Incl. 3000 MB gratis12,00
8,50

Als je kiest voor ‘Geen internetbundel’ staat MB Pauze standaard aan
Zet je MB Pauze uit, dan betaal je zonder internetbundel € 0,30 ct per MB.

Bekijk hier mijn Sim only aanbiedingen zonder internetbundel, voor als je alleen maar wilt bellen.

Als je kiest voor ‘Geen internetbundel’ staat MB Pauze standaard aan
Zet je MB Pauze uit, dan betaal je zonder internetbundel € 0,30 ct per MB.

Bekijk hier mijn Sim only aanbiedingen zonder internetbundel, voor als je alleen maar wilt bellen.

Incl. 3000 MB gratis15,00
0,00
Ruim 6x sneller dan 3G!1,00
2x sneller dan 4G1,50

Bekijk hieronder of je telefoon geschikt is voor 4G Extra Snel voordat je dit aanzet.

Jouw telefoon is geschikt voor 4G Extra Snel

0,50

Je bestelling

Telefonisch bestellen
 • 0800 - 246 24 68
 • Werkdagen 08:00 - 20:00
Bekijk hoe tevreden mijn klanten zijn met Ben Sim Only

Sim Only bij Ben

Back to top

Sim Only van Ben: dit is het

Bij een Sim Only abonnement betaal je alleen voor het gebruik van mijn netwerk en doe je dus niet maandelijks ook nog een afbetaling aan het toestel wat je bij je abonnement hebt gekozen. Dit scheelt je een hoop geld! Als jij dus nog tevreden bent over je telefoon, maar wel op je telefoonkosten wilt letten, is een sim only abonnement zeker wat voor jou.

Bij mij kun je kiezen voor een Sim Only abonnement dat maandelijks opzegbaar is of voor een contract van 24 maanden. Kies je voor een maandelijks opzegbaar abonnement, dan heb je een hoop vrijheid met het voordeel van een laag tarief. Ga je liever voor nóg scherpere prijzen? Dan past het abonnement van 24 maanden beter bij jou.

Nummerbehoud doe ik er ook nog gratis voor je bij. Welk abonnement je ook kiest, ik zorg altijd voor de beste Sim Only aanbiedingen.

De voordelen van mijn Sim Only:

 • Goedkope maandlasten. Betaal alleen voor je abonnement en niet voor een toestel.
 • Altijd inzicht. Check je verbruik met de Ben app en pas gratis je abonnement aan wanneer jij wilt.
 • Keuze uit een maandelijks opzegbare Sim Only.
 • Gratis nummerbehoud
 • Betrouwbaar netwerk. Met Ben blijf je bellen en internetten op het netwerk van T-Mobile. Dit netwerk is al 4 keer op rij uitgekozen tot beste en snelste netwerk van Nederland!

Sim Only internet en bellen

Wil je bellen en internetten met jouw Sim Only abonnement? Dat kan! Ik heb altijd de beste acties en aanbiedingen voor je. Je kunt bij mij je ideale bundel Sim Only samenstellen voor bellen, sms'en en internetten. Daarnaast kun je met één van mijn Sim Only abonnementen ook onbeperkt bellen en sms’en als je dat wilt.

Kies je hiervoor? Dan ben je niet verplicht om er ook Sim Only internet bij te nemen. Hoeft niet, mag natuurlijk wel! Je bent helemaal vrij om dit zelf te kiezen. Want ik geef jou graag een flexibel abonnement, dat volledig door jou is samen te stellen.

Goedkoopste Sim Only

Bij mij geniet je van de goedkoopste Sim Only deals. Al voor 6,50 euro heb jij een Sim Only abonnement. Want ik vind het belangrijk dat jij geld overhoudt voor de échte leuke dingen. Ook als jij onbezorgd wilt internetten heb ik goedkope tarieven voor jou. Regelmatig heb ik aanbiedingen, waardoor je zelfs gratis MB’s krijgt of geen aansluitkosten hoeft te betalen. Houd dus altijd deze pagina in de gaten voor jouw goedkope Sim Only.

Nummerbehoud

Back to top

Nummerbehoud is gratis. Tijdens je bestelling kan je aangeven of je je nummer wil behouden. Op de bevestigingspagina kan je nummerbehoud aanvragen. Ik informeer je per e-mail en sms over de voortgang van je nummerbehoud.

Ingangsdatum

Wanneer je kiest voor nummerbehoud gaat jouw abonnement in zodra je mobiele nummer is overgezet. Wil je graag een nieuw nummer? Dan gaat jouw abonnement in zodra jij jouw Ben simkaart ontvangt. Meer weten over nummerbehoud? Lees verder op mijn nummerbehoudpagina.

Tarieven

Back to top

Hieronder heb ik een samenvatting gemaakt van de nu geldende tarieven.

Belbundel icm internet 100 min/sms 300 min/sms Ben onbeperkt
Bel/SMS bundel (24 maanden) 3,00 4,00 5,00
Bel/SMS bundel (Maandelijks opzegbaar) 4,00 5,00 6,00
Bel/SMS buiten de bundel 0,31 0,31 n.v.t
Belbundel zonder internet 250 min/sms 500 min/sms Ben onbeperkt
Bel/SMS bundel (24 maanden) 6,50 7,50 8,50
Bel/SMS bundel (Maandelijks opzegbaar) 7,50 8,50 9,50
Bel/SMS buiten de bundel 0,31 0,31 n.v.t
Internetbundel 0 MB 750 MB 2000 MB
Maandbedrag 24 maanden 0,00 3,50 4,00
Maandbedrag maandelijks opzegbaar 0,00 3,50 4,00
Buiten de bundel per MB 0,10 0,10 0,10
Internetbundel 4000 MB 6000 MB 8000 MB
Maandbedrag 24 maanden 5,50 7,00 9,00
Maandbedrag maandelijks opzegbaar 5,50 7,00 9,00
Buiten de bundel per MB 0,10 0,10 0,10

Belminuten worden naar boven afgerond per hele minuut. Het verbruik van je internetbundel wordt berekend per KB(1000 KB = 1 MB), dit verbruik wordt naar boven afgerond naar 1KB. Je ontvangt je minuten, sms’jes en MB’s op de eerste dag van de maand. De maandelijkse kosten betaal je via een automatische incasso.

Onbeperkt bellen/sms-en is geldig in Nederland en in de EU. Bellen van NL naar de EU valt buiten deze bundel. Voor bellen en sms-en in, naar en vanuit  landen buiten de EU, extra MB’s en het gebruik van betaalde servicenummers gelden andere tarieven. Uitgebreide informatie over mijn tarieven vind je op de tarievenpagina. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en in euro`s, exclusief eventuele jaarlijkse inflatiecorrecties.

Betaling en levering

Back to top
Betaling

Als je kiest voor iDeal wordt er 1 cent afgeschreven om je rekeningnummer te controleren. Kies je voor pinnen, dan dien je bij de bezorging 1 cent contactloos te pinnen bij de koerier. De eventuele bezorgkosten worden hier ook verrekend met de koerier.

Levering

Je simkaart wordt per post verstuurd wanneer je voor iDeal kiest. Wanneer je kiest voor pinnen wordt de simkaart voor je abonnement geleverd door mijn partner AMP Groep. Na je bestelling ontvang je een e-mail van AMP Groep waarin precies staat hoe je bestelling bij jou afgeleverd kan worden. Je kunt je bestelling laten bezorgen waar je wilt, zolang je deze zelf in ontvangst kan nemen. Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen bij AMP Groep in Houten. In deze e-mail kun je aangeven waar je jouw bestelling wilt laten bezorgen.

AMP Groep bezorgt doordeweeks gratis je bestelling tussen 08:30 – 18:00 uur. Voor de dag van levering ontvang je rond 21.30 uur een e-mail met het exacte tijdvak van de bezorging.

Veelgestelde vragen over mijn Sim Only

Back to top

Wat is Sim Only?

Sim Only is een abonnementsvorm waarbij je alleen betaalt voor je belminuten, SMS en/of internet en niet voor een telefoon. Bij Ben kies je tussen een abonnement van 24 maanden of een maandelijks opzegbare Sim Only. Bovenaan deze pagina kun jij zelf je Sim Only samenstellen.

Wat is het verschil tussen Sim Only en prepaid?

Met Prepaid waardeer je beltegoed op wanneer jij wilt. Je zit dus niet vast aan een abonnement en bepaalt zelf je maandelijkse kosten. Ook kun je de ene maand veel opwaarderen en de andere maand weinig: maar net hoeveel jij nodig hebt. Met prepaid kan het wel zo zijn dat je zonder beltegoed komt te zitten en niet meer kunt bellen, SMS'en of internetten. Als dat gebeurt moet je weer opwaarderen. Wel kunnen mensen jou wel altijd bellen.

Bij Sim Only betaal je elke maand hetzelfde en hiermee ben je altijd online. Ook als je bundel op is kun je blijven internetten op een tragere snelheid. Bij Sim Only kun je maandelijks lager of hoger bijstellen. Daarnaast heeft Sim Only de mogelijkheid tot 4G én betaal je bij Sim Only altijd voor de laagste tarieven.

Kan ik maandelijks opzeggen?

Bij Ben kies je tussen een maandelijks opzegbaar abonnement, of een Sim Only van 24 maanden. Als je dus kiest voor maandelijks opzeggen (voor maar 1,- extra) dan kun je ieder moment opzeggen.

Welke Sim Only moet ik kiezen?

Ik help je graag met de keuze voor jouw Sim Only abonnement. Bovenaan deze pagina heb je verschillende keuzes. Stel jezelf de volgende vragen bij de onderdelen:

Soort abonnement
 • Wil ik graag vrijheid met het opzeggen van mijn abonnement? Ga dan voor het abonnement van 1 maand: maandelijks opzegbaar
 • Wil ik de allerlaagste tarieven en heb je een telefoon die nog heel lang meegaat? Of koop ik altijd een simlockvrije telefoon? Ga dan voor “24 maanden”
 • Wil ik kunnen bellen, SMS’en en internetten op mijn telefoon? Ga dan voor “Internet & Bellen”
 • Heb ik geen internet nodig? Kies dan voor “Alleen bellen”
Bellen en SMS’en
 • Bel ik heel weinig of wil ik alleen gebeld worden? Kies dan voor de laagste optie. Als je “alleen bellen” hebt gekozen is dit 250 min/sms en heb je gekozen voor “internet & bellen” is dit 100 min/sms.
 • Bel ik gemiddeld 10 tot 15 minuten per dag? Ga dan voor de middelste optie. Bij “alleen bellen” is dit 500 min/sms en bij “internet & bellen” is dit 300 min/sms per dag.
 • Ben ik een échte beller en wil ik niet letten op het aantal minuten dat ik heb? Kies dan voor onbeperkt min/sms.
 • Heb ik gekozen voor de optie “alleen bellen” en ga ik niet voor de onbeperkt min/sms optie, maar ben ik wel bang dat ik tekort kom op SMS? Kies dan voor de extra bundel, namelijk 1.000 sms’jes voor maar 0,50 cent.
Internetbundel
 • Zit ik niet veel op internet, hooguit om een Whatsappje te sturen? Ga dan voor de laagste optie: 750 MB.
 • Zit ik regelmatig op mijn telefoon om te Whatsappen, het nieuws te bekijken, en af en toe op Social Media rond te neuzen? Ga dan voor 2000 - 4000 MB.
 • Zit ik veel op mijn telefoon, Whatsapp ik heel de dag en gebruik meerdere social media kanalen erg veel? Gebruik ik mijn telefoon voor navigatie, het checken van het werk en het bekijken van nieuws? Verzend ik vaak foto’s en video’s? Kies dan voor 4000 - 6000 MB.
Tip! Bekijk jouw huidige MB verbruik op je telefoon.
 • iPhone: Ga naar instellingen -> mobiel netwerk -> mobiele data -> scroll helemaal naar beneden en vind een overzicht van alle functies die data verbruiken.
 • Android: Ga naar instellingen -> ga naar gegevensverbruik -> scroll helemaal naar beneden en vind je verbruik.

Is Sim Only geschikt voor kinderen?

Sim Only is zeker geschikt voor kinderen. Als ouder kies je zelf een abonnement, bijvoorbeeld het laagste dat er is. Je kunt er ook voor kiezen om geen internet in het Sim Only abonnement te nemen maar alleen belminuten. Hierdoor zijn ze altijd bereikbaar en kunnen ze jou bereiken wanneer dat nodig is.

Ik ben student. Krijg ik bij jullie korting?

Ik hou van Sim Only deals! Speciaal voor studenten heb ik een Sim Only deal. Kijk daarom eens snel op Sim Only voor studenten.

Hoe kan ik overstappen naar Ben?

Wanneer je een abonnement afsluit bij mij en kiest voor nummerbehoud tijdens de bestelling, dan regel ik de opzegging van jouw huidige abonnement voor jou. Handig hè! Hierbij houd ik rekening met een minimale opzegtermijn van een maand van jouw huidige abonnement.

Bel je prepaid? Dan kan ik jouw nummer al met 2 werkdagen overnemen. Zeg je abonnement niet zelf op, dat regel ik voor je. Zo voorkom je namelijk dat jouw nummer komt te vervallen.

Wat is het goedkoopste Sim Only abonnement?

Bij Ben heb je al voor 6,50 een Sim Only abonnement. Kies dan voor:

 • 24 maanden
 • Alleen bellen
 • 250 min/sms
Tijdelijk betaal je geen aansluitkosten t.w.v. 20 euro!

Kan ik met Sim Only ook onbeperkt bellen?

Wil je alleen bellen met jouw Sim Only abonnement? Dat kan! Met één van mijn Sim Only abonnementen kun je ook onbeperkt bellen en sms’en als je dat wilt. Kies je hiervoor? Dan ben je niet verplicht om er ook Sim Only internet bij te nemen. Hoeft niet, mag natuurlijk wel! Je bent helemaal vrij om dit zelf te kiezen. Want ik geef jou graag een flexibel abonnement, dat volledig door jou is samen te stellen. Ga je voor onbeperkt bellen, kies dan bovenaan deze pagina onder “bellen en sms’en” voor de derde optie: Onbeperkt min/sms. Dit voor maar 5,- per maand!

Heeft Ben ook de 4G optie bij het Sim Only abonnement?

Ben jij graag online en klinkt 6 x sneller mobiel internet dan 3G jou als muziek in de oren? Kies dan voor slechts € 1,- per maand extra mijn Sim Only 4G optie in je bundel. Voor € 1,50,- heb je zelfs een 4G bundel tot 225 Mbps met 4G Extra Snel! Kijk voor mijn maximale en geraamde internetsnelheid naar mijn prijslijst. Omdat we geïnvesteerd hebben in de nieuwste technologieën heeft 4G naast de verhoogde snelheid en stabiliteit, maar is daarbij ook de dekking sterk verbeterd. Ik maak dan ook trots gebruik van het T-Mobile netwerk, ook dit jaar weer als beste getest!