Soort abonnement
Bellen en sms’en
Internetbundel
Internetsnelheid

Jouw Sim Only

Abonnement Maandelijks opzegbaar

Totaal per maand

10,00

Je betaalt 10,00 per maand

Abonnement

200 min/SMS 5,00

2500 MB 5,00

4G 0,00

Eenmalig

20,00

Aansluitkosten 20,00

Op eerste factuur

Verlengen

Telefonisch bestellen

0800 - 246 24 68

Werkdagen 09:00 - 20:00

Annuleren en retourneren

Niet tevreden? Je kunt je bestelling binnen 15 dagen annuleren.

Meer belangrijke informatie

  • Gratis nummerbehoud
  • Betrouwbaar T-Mobile netwerk
  • Supersnel 4G internet
Per maand
0,00
Eenmalig
0,00

Sim Only bij Ben

Sim Only van Ben: dit is het

Bij een Sim Only abonnement betaal je alleen voor het gebruik van mijn netwerk en doe je dus niet maandelijks ook nog een afbetaling aan het toestel wat je bij je abonnement hebt gekozen. Dit scheelt je een hoop geld! Als jij dus nog tevreden bent over je telefoon, maar wel op je telefoonkosten wilt letten, is een Sim Only abonnement zeker wat voor jou.

Bij mij kun je kiezen voor een Sim Only abonnement dat maandelijks opzegbaar is of voor een contract van 24 maanden. Kies je voor een maandelijks opzegbaar abonnement, dan heb je een hoop vrijheid met het voordeel van een laag tarief. Ga je liever voor nóg scherpere prijzen? Dan past het abonnement van 24 maanden beter bij jou.

Nummerbehoud doe ik er ook nog gratis voor je bij. Welk abonnement je ook kiest, ik zorg altijd voor de beste Sim Only aanbiedingen.

De voordelen van mijn Sim Only:

  • Goedkope maandlasten. Betaal alleen voor je abonnement en niet voor een toestel.
  • Altijd inzicht. Check je verbruik met de Ben app en pas gratis je abonnement aan wanneer jij wilt.
  • Keuze uit een maandelijks opzegbare Sim Only.
  • Gratis nummerbehoud
  • Betrouwbaar netwerk. Met Ben blijf je bellen en internetten op het netwerk van T-Mobile, het best geteste netwerk wereldwijd in 2020/2021 en 5 keer op rij het best geteste netwerk in Nederland.

Sim Only internet en bellen

Wil je bellen en internetten met jouw Sim Only abonnement? Dat kan! Ik heb altijd de beste acties en aanbiedingen voor je. Je kunt bij mij je ideale bundel Sim Only samenstellen voor bellen, sms'en en internetten. Daarnaast kun je met één van mijn Sim Only abonnementen ook onbeperkt bellen en sms’en als je dat wilt (Onbeperkt bellen/sms-en is geldig in Nederland en in de EU. Bellen van NL naar de EU valt buiten deze bundel).

Kies je hiervoor? Dan ben je niet verplicht om er ook Sim Only internet bij te nemen. Hoeft niet, mag natuurlijk wel! Je bent helemaal vrij om dit zelf te kiezen. Want ik geef jou graag een flexibel abonnement, dat volledig door jou is samen te stellen.

Goedkoopste Sim Only

Bij mij geniet je van de goedkoopste Sim Only deals. Al voor 6,50 euro heb jij een Sim Only abonnement. Want ik vind het belangrijk dat jij geld overhoudt voor de échte leuke dingen. Ook als jij onbezorgd wilt internetten heb ik goedkope tarieven voor jou. Regelmatig heb ik aanbiedingen, waardoor je zelfs gratis MB’s krijgt of geen aansluitkosten hoeft te betalen. Houd dus altijd deze pagina in de gaten voor jouw goedkope Sim Only.

Gratis nummerbehoud

Nummerbehoud is gratis. Tijdens je bestelling kan je aangeven of je je nummer wilt behouden. Op de bevestigingspagina kan je nummerbehoud aanvragen. Ik informeer je per e-mail en sms over de voortgang van je nummerbehoud.

Ingangsdatum

Wanneer je kiest voor nummerbehoud gaat jouw abonnement in zodra je mobiele nummer is overgezet. Wil je graag een nieuw nummer? Dan gaat jouw abonnement in zodra jij jouw Ben simkaart ontvangt. Meer weten over nummerbehoud? Lees verder op mijn nummerbehoudpagina.

Tarieven

Hieronder heb ik een samenvatting gemaakt van de nu geldende tarieven.

Belbundel icm internet24 maandenMaandelijks opzegbaar
200 min/sms3,005,00
Onbeperkt min/sms5,007,00
Belbundel zonder internet24 maandenMaandelijks opzegbaar
200 min/sms zonder data6,508,50
Onbeperkt min/sms zonder data8,5010,50
Internetbundel24 maandenMaandelijks opzegbaar
1000 MB4,004,00
2500 MB5,005,00
5000 MB6,006,00
7500 MB9,009,00
10000 MB7,007,00
Geen Internet bundel0,000,00

Je betaalt € 0,31 per minuut/SMS buiten je bundel. Je betaalt € 0,10 per MB buiten je bundel.

Belminuten worden naar boven afgerond per hele minuut. Je ontvangt je minuten, sms’jes en MB’s op de eerste dag van de maand. De maandelijkse kosten betaal je via een automatische incasso.

Onbeperkt bellen/sms-en is geldig in Nederland en in de EU. Bellen van NL naar de EU valt buiten deze bundel. Voor bellen en sms-en in, naar en vanuit het buitenland, extra MB’s en het gebruik van betaalde servicenummers gelden andere tarieven. Uitgebreide informatie over mijn tarieven vind je op de tarievenpagina. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en in euro`s.

Betaling en levering

Betaling

De eenmalige aansluitkosten en thuiskopieheffing betaal je via de eerste Ben factuur. Indien je ervoor kiest om (een deel van) het toestel eenmalig te betalen, dien je deze tijdens de bezorging van jouw toestel te betalen door deze te pinnen bij de koerier. Wanneer je geen eenmalige toestelkosten hebt, betaal je bij de koerier 1 cent zodat ik jouw rekeningnummer kan controleren.
 

Levering

Je mobiele telefoon en simkaart worden geleverd door mijn partner AMP Groep. Na je bestelling ontvang je een e-mail van AMP Groep waarin precies staat hoe je bestelling bij jou afgeleverd kan worden. Je kunt je bestelling laten bezorgen waar je wilt, zolang je deze zelf in ontvangst kan nemen. In deze e-mail kun je aangeven waar je jouw bestelling wilt laten bezorgen. Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen bij AMP Groep in Houten.

AMP Groep bezorgt doordeweeks gratis je bestelling tussen 08:30 – 18:00 uur. Voor de dag van levering ontvang je rond 21.30 uur een e-mail met het exacte tijdvak van de bezorging.

Veelgestelde vragen over mijn Sim Only