Motorola

Betaalbaar en barstend van de mogelijkheden. Zo kan ik telefoons van fabrikant Motorola het beste omschrijven. Van goede schermen om te streamen en spelletjes te spelen tot uitgebreide cameramogelijkheden. Oh, en dan heb ik het nog niet eens gehad over die bijzonder soepele, zuinige en snelle Android-versie van Motorola. Op deze pagina ontdek je alles over het moois waarop je kunt rekenen als je een Motorola koopt met abonnement bij Ben.

Motorola telefoon kopen

Wil je weten welke Motorola met abonnement je bij mij kunt nemen? Hieronder staan de Motorola-telefoons die nu bij mij te koop zijn. Om het je makkelijk te maken, noem ik ook meteen de voordelen van elke telefoon voor je op.

Motorola Moto G 5G Plus

Daarom kies je voor de Motorola Moto G 5G Plus

 • Dubbele selfiecamera
 • Batterijduur van twee dagen
 • Breedbeeldscherm: perfect voor streamen
 • Alvast klaar voor 5G

Alles weten over de Motorola Moto G 5G Plus in combinatie met een goedkoop abonnement?

Bekijk nu

Motorola Moto G9 Plus

Daarom kies je voor de Motorola Moto G9 Plus

 • Foto’s maken in 64 megapixel
 • 128GB opslag
 • Batterijduur van twee dagen
 • Extra groot scherm van 6.8 inch

Alles weten over de Motorola Moto G9 Plus in combinatie met een goedkoop abonnement?

Bekijk nu

De voordelen van Ben

Motorola telefoon met abonnement

Je kunt nu de nieuwste Motorola-telefoons kopen bij Ben. Goed nieuws: je bepaalt zelf of je de telefoon in een keer betaalt of in termijnen. Zo heb je altijd een telefoon en abonnement dat past bij wat voor jou handig is.

Daarom een Motorola met abonnement bij Ben

 • - Kies zelf hoeveel minuten, MB’s en sms’jes je wilt. Wil je later toch iets anders? Geen probleem: je kunt elke maand gratis je bundels aanpassen. Naar boven én beneden.
 • - Bellen, sms’en en internetten over het best geteste mobiele netwerk van Nederland. Bij Ben kun je rekenen op internet dat altijd snel en superstabiel is.
 • - Bij Ben heb je altijd betaalbare bundels en zijn de telefoons lekker goedkoop. Zo hou jij geld over voor andere leuke dingen.

Over Motorola

Motorola is een van oorsprong Amerikaans telefoonmerk met tientallen jaren aan ervaring in de wereld van telefoons. Het weet dus wel hoe het goede apparaten maakt. Precies dát is de reden waarom een Motorola kopen een slimme keuze is. Je krijgt kwaliteit voor een scherpe prijs, en daarbij is Motorola niet zuinig met de extra’s.

Motorola-telefoons zitten namelijk vol met slimme snufjes. Zoals een dubbel selfiecamerasysteem of een cameramodule van vier lenzen aan de achterkant. Zo maak je in elke situatie het perfecte plaatje. Dat kun je de hele dag door doen, want Motorola’s hebben vaak een grote batterij. Ook is de Android-versie van de fabrikant zowel snel als zuinig. Zónder allerlei poespas. Wel zo fijn.

Wist je dat?

 • … . de eerste mobiele telefoon een Motorola was?
 • … . de best verkochte mobiele telefoon een Motorola is? De RAZR werd meer dan 130 miljoen keer verkocht.
 • ... de eerste mobiele telefoon met een internetbrowser er ook eentje van Motorola was? Met de iDEN i1000 Plus uit 1999 kon je browsen én e-mailen.

Waarom een Motorola-smartphone kopen?

Ben je nog niet overtuigd van de voordelen van Motorola-telefoons? Ik geef je graag wat andere redenen waarom een Motorola-smartphone wat mij betreft altijd een goede koop is.

Zuinig en snel Android

Net als veel andere smartphones is Android het besturingssysteem van Motorola-telefoons. Goed nieuws: Android werkt op Motorola’s perfect. Dat komt omdat de fabrikant weinig poespas aan het besturingssysteem toevoegt. Het resultaat? Een Android-versie met drie grote voordelen: snel, zuinig én gebruiksvriendelijk.

Geweldige schermen voor series en spelletjes

Hou je van grote smartphoneschermen? Ook dan heb je een goede reden om een Motorola te kopen. De telefoons hebben vaak een scherm van bijna 7 inch. Ideaal als je graag online een serie kijkt of spelletjes speelt.

Ik heb gemerkt dat dit nog niet alles is. De schermen van Motorola’s hebben vaak een hoge resolutie met veel details. Sommige hebben zelfs een extra hoge verversingssnelheid van 90 Hz. Jouw voordeel? Het beeld speelt nóg vloeiender je serie af. Ook is het fijn dat de schermen extra lang zijn, zodat je een breedbeeld schermverhouding van 20:9 en soms wel 21:9 hebt. Zo stream je films en series zonder zwarte balken boven en onder het beeld.

Veel cameramogelijkheden

Bij een Motorola met abonnement krijg je een telefoon met veel cameramogelijkheden. De telefoons hebben vaak vier hoofdcamera’s die van alle markten thuis zijn. Naast een hoofdcamera beschik je meestal over een ultragroothoeklens, macrolens en dieptesensor. Ik leg je graag uit wat je ermee kan:

 • Hoofdcamera: perfect om in hoge kwaliteit uit de losse pols scherpe foto’s te schieten die rijk zijn aan detail.
 • Ultragroothoeklens: handig om extra veel beeld op de foto te krijgen, bijvoorbeeld voor panorama’s en groepsfoto’s.
 • Macrolens: voor als je graag close-ups van mensen, planten en dieren maakt.
 • Dieptesensor: onmisbaar als je van mooie portretten met een scherptediepte-effect houdt.