¡® flexibel

 

Met een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement

Ben ook flexibel

Wil je ook flexibel zijn? Met mijn Sim Only abonnement kan dat! Mijn abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en je kan je bundel maandelijks aanpassen. Hierdoor ben je zelf in control over je abonnement. Naast het voordeel van dat ik maandelijks opzegbaar ben en dat je maandelijks je bundel kan veranderen, bied ik ik jou nog veel meer voordelen! Hieronder heb ik een overzicht van mijn voordelen gemaakt.

Ben maandelijks opzegbaar

Ben jij op zoek naar een abonnement die maandelijks opzegbaar is? Dan ben ik perfect voor jou! Mijn Sim Only abonnementen kun je iedere maand opzeggen, dus zit je niet 2 jaar vast aan een contract. Naast het maandelijkse opzegbare abonnement is het ook mogelijk om maandelijks je bundel aan te passen, zodat je in iedere situatie flexibel bent. En door mijn scherpe prijzen hou je meer geld over voor dingen die je echt belangrijk vind. 

Mijn Sim Only voordelen

Naast het feit dat ik flexibel ben bied ik ook nog veel andere voordelen, hieronder heb ik ze voor je op een rijtje gezet.

  • Ik ben maandelijks opzegbaar
  • Altijd scherp geprijsd
  • Gratis nummerbehoud
  • Maandelijks bundel wijzigen
  • Je bent altijd bereikbaar op het best getest netwerk van T-Mobile. (doe de test)

Interesse in mij?

Ik vind het heel leuk dat je interesse in mij toont! En wil je kijken welk abonnement het best bij je past? Neem dan eens een kijkje op mijn Sim Only pagina, en stel zelf je eigen Sim Only abonnement samen. Wil je meer weten over de voordelen van een Sim Only abonnement? Neem dan een kijkje op mijn blog