Skip to main content

Cashback acties bij

Op dit moment heb ik helaas geen cashback acties. Bekijk mijn beste aanbiedingen op mijn aanbiedingenpagina.

Andere leuke acties bij ¡

Naast de cashback acties heb ik ook andere leuke acties voor je:

Nu 2 gratis bioscoop tickets!

Sony Xperia 10 Heb jij de Sony Xperia 10 of de Sony Xperia 10 Plus bij Ben besteld tussen 10 juni en 27 juli? Dan ontvang jij 2 gratis bioscoop tickets voor de Spider-man film: Far from home.
Het enige wat je hoeft te doen, is de instructies volgen op de Sony promotiepagina om je te registreren voor deze actie.


Gratis Huawei Freebuds Lite oordopjes!

Bestel tussen 1 juli en 31 augustus de Huawei P30 Lite bij Ben, en ontvang gratis de Huawei Freebuds Lite draadloze oordopjes ter waarde van € 119,-! Luister naar je favoriete muziek, met een batterijduur van 12 uur.

Het enige wat je hoeft te doen, is de instructies volgen op de Huawei promotiepagina om deze te claimen.

Gratis Huawei Band 2 Pro!

Bestel tussen 15 juli en 1 september de Huawei P Smart Plus 2019 bij Ben, en ontvang gratis de Huawei Band 2 Pro t.w.v. 59,-! Met deze activity tracker meet jij jouw dagelijkse en sportieve bezigheden.

Het enige wat je hoeft te doen, is de instructies volgen op de Huawei promotiepagina om deze te claimen.

a

Wat is cashback?

Cashback staat letterlijk voor ‘Geld terug’. Om bepaalde telefoons onder de aandacht te brengen kunnen toestelfrabrikanten een cashback actie aanbieden. Dit houdt in dat je bij mij een nieuwe telefoon bestelt en vervolgens bij de fabrikant het retourbedrag kan claimen.

Deze acties herken je op mijn website aan de blauwe cirkels met "Nu X euro retour!" bij de toestellen.

Hoe werkt cashback?

Je vind op de pagina waarop je de telefoon kan bestellen ook altijd een toelichting van de actie. Hier vind je een link naar de actiepagina van het merk dat de cashback actie aanbiedt. Op die actiepagina vind je de stappen die je moet volgen om je cashback te claimen. Vaak heb je je aankoopbewijs en IMEI-nummer nodig. Het aankoopbewijs ontvang je van mij bij je bestelling, het IMEI nummer vind je op je telefoon bij de streepjescode van de verpakking.