Skip to main content

Cashback acties bij

Op dit moment heb ik helaas geen cashback acties. Bekijk mijn beste aanbiedingen op mijn aanbiedingenpagina.

Andere leuke acties bij ¡

Naast de cashback acties heb ik ook andere leuke acties voor je:

Gratis Huawei Freebuds Lite draadloze earphones bij de Huawei P30 Lite!

Bestel tussen 23 april en 2 juni een Huawei P30 Lite bij Ben en ontvang gratis Huawei Freebuds Lite draadloze earphones ter waarde van € 119,-!

Het enige wat je hoeft te doen, is de instructies volgen op de Huawei promotiepagina om deze te claimen. Je kan je registreren voor deze actie tot en met 16 juni.

a

Wat is cashback?

Cashback staat letterlijk voor ‘Geld terug’. Om bepaalde telefoons onder de aandacht te brengen kunnen toestelfrabrikanten een cashback actie aanbieden. Dit houdt in dat je bij mij een nieuwe telefoon bestelt en vervolgens bij de fabrikant het retourbedrag kan claimen.

Deze acties herken je op mijn website aan de blauwe cirkels met "Nu X euro retour!" bij de toestellen.

Hoe werkt cashback?

Je vind op de pagina waarop je de telefoon kan bestellen ook altijd een toelichting van de actie. Hier vind je een link naar de actiepagina van het merk dat de cashback actie aanbiedt. Op die actiepagina vind je de stappen die je moet volgen om je cashback te claimen. Vaak heb je je aankoopbewijs en IMEI-nummer nodig. Het aankoopbewijs ontvang je van mij bij je bestelling, het IMEI nummer vind je op je telefoon bij de streepjescode van de verpakking.