Skip to main content

Cashback acties bij

Op dit moment heb ik deze cashback acties voor je:

Actie verlopen: Gratis Nokia Power Earbuds bij een Nokia 6.2

Heb je tussen 7 oktober en 31 december de Nokia 6.2 bij Ben besteld? Je ontvangt dan gratis de Nokia Power Earbuds! Met deze oortjes luister jij draadloos naar jouw favoriete muziek. Deze ontvang je samen met een Charger case waar je de oortjes in kan bewaren en opladen. Als ze opgeladen zijn gaan deze oortjes tot wel 150 uur mee!

Het enige wat je hoeft te doen, is de instructies volgen op de Nokia promotiepagina om deze te claimen. Je kan jouw voordeel claimen tot 15 januari.Wat is cashback?

Cashback staat letterlijk voor ‘Geld terug’. Om bepaalde telefoons onder de aandacht te brengen kunnen toestelfrabrikanten een cashback actie aanbieden. Dit houdt in dat je bij mij een nieuwe telefoon bestelt en vervolgens bij de fabrikant het retourbedrag kan claimen.

Deze acties herken je op mijn website aan de blauwe cirkels met "Nu X euro retour!" bij de toestellen.

Hoe werkt cashback?

Je vind op de pagina waarop je de telefoon kan bestellen ook altijd een toelichting van de actie. Hier vind je een link naar de actiepagina van het merk dat de cashback actie aanbiedt. Op die actiepagina vind je de stappen die je moet volgen om je cashback te claimen. Vaak heb je je aankoopbewijs en IMEI-nummer nodig. Het aankoopbewijs ontvang je van mij bij je bestelling, het IMEI nummer vind je op je telefoon bij de streepjescode van de verpakking.