Skip to main content

Cashback acties bij

Op dit moment heb ik deze cashback acties voor je:

Cashback actie Nokia 7.1
Bestel de Nokia 7.1 bij Ben tussen 15 oktober 2018 en 31 januari 2019, en ontvang 50 euro retour!
Je kan op de promotiepagina van Nokia je tot 14 februari registreren voor deze actie.


Cashback actie Motorola Moto G6
Motorola bestaat dit jaar al 90 jaar! Om dit te vieren krijg jij tussen 27 november en 31 maart 2019 bij aanschaf van een Motorola Moto G6 met Ben abonnement 40 euro retour! Kies je voor een Motorola Moto G6 Plus? Dan krijg je zelfs 50 euro retour!
Op de Motorola promotiepagina kan je deze actie claimen.

Andere leuke acties bij ¡

Naast de cashback acties heb ik ook andere leuke acties voor je:

Gratis AKG headset bij de Samsung Galaxy S8

samsung galaxy S8Bestel de Samsung Galaxy S8 bij Ben tussen 17 december 2018 en 2 februari 2019, en ontvang een AKG headset ter waarde van 149,- cadeau!
Je kan op de promotiepagina van Samsung je tot 17 februari 2019 registreren voor deze actie.


Gratis activity tracker Band 3 Pro bij de Huawei P Smart 2019

Bestel voor 31 januari een Huawei P Smart 2019 en ontvang een Huawei activity tracker Band 3 Pro t.w.v. 99,- euro cadeau! Lees alles over deze activity tracker op de website van Huawei

Het enige wat je hoeft te doen, is de instructies volgen op de Huawei promotiepagina om deze te claimen. De actie loopt van 7 januari tot 31 januari.

Gratis Google Home Mini speaker bij de Nokia 8.1

Bestel de Nokia 8.1 en ontvang gratis een Google Home Mini speaker t.w.v. 59,-! Deze actie geldt exclusief wanneer je de Nokia 8.1 bij mij bestelt.

Je hoeft niets te doen om de Google Home Mini speaker te ontvangen, deze wordt samen met je telefoon verzonden. Deze actie loopt tot 21 januari, maar de voorraad is beperkt. Wees er snel bij, want op is op!

a

Wat is cashback?

Cashback staat letterlijk voor ‘Geld terug’. Om bepaalde telefoons onder de aandacht te brengen kunnen toestelfrabrikanten een cashback actie aanbieden. Dit houdt in dat je bij mij een nieuwe telefoon bestelt en vervolgens bij de fabrikant het retourbedrag kan claimen.

Deze acties herken je op mijn website aan de blauwe cirkels met "Nu X euro retour!" bij de toestellen.

Hoe werkt cashback?

Je vind op de pagina waarop je de telefoon kan bestellen ook altijd een toelichting van de actie. Hier vind je een link naar de actiepagina van het merk dat de cashback actie aanbiedt. Op die actiepagina vind je de stappen die je moet volgen om je cashback te claimen. Vaak heb je je aankoopbewijs en IMEI-nummer nodig. Het aankoopbewijs ontvang je van mij bij je bestelling, het IMEI nummer vind je op je telefoon bij de streepjescode van de verpakking.