Skip to main content

Cashback acties bij

Op dit moment heb ik deze cashback acties voor je:

(Actie verlopen) € 30,- retour bij de Huawei P30 Lite

Heb jij tussen 5 augustus en 1 september de Huawei P30 Lite besteld bij Ben? Dan ontvang jij € 30,- retour!

Het enige wat je hoeft te doen, is de instructies volgen op de Huawei promotiepagina om deze te claimen. Dit kan je doen tot 15 september.

€ 30,- retour bij de Oppo Reno Z

Bestel tussen 19 augustus en 22 september de Oppo Reno Z bij Ben en ontvang € 30,- retour!

Het enige wat je hoeft te doen, is de instructies volgen op de Oppo promotiepagina om deze te claimen.

(Actie verlopen) € 50,- retour bij de Sony Xperia 10

Sony Xperia 10 Plus

Heb jij tussen 1 juli en 1 september een Sony Xperia 10 Plus besteld bij Ben? Dan ontvang jij 50 euro retour! Dat is mooi meegenomen, want zo houd jij geld over voor een extra’tje deze zomer!

Bestel de Sony Xperia 10 Plus bij Ben, en volg vervolgens de instructies op de Sony promotiepagina om je te registreren voor deze actie. Dit kan tot 15 september.Wat is cashback?

Cashback staat letterlijk voor ‘Geld terug’. Om bepaalde telefoons onder de aandacht te brengen kunnen toestelfrabrikanten een cashback actie aanbieden. Dit houdt in dat je bij mij een nieuwe telefoon bestelt en vervolgens bij de fabrikant het retourbedrag kan claimen.

Deze acties herken je op mijn website aan de blauwe cirkels met "Nu X euro retour!" bij de toestellen.

Hoe werkt cashback?

Je vind op de pagina waarop je de telefoon kan bestellen ook altijd een toelichting van de actie. Hier vind je een link naar de actiepagina van het merk dat de cashback actie aanbiedt. Op die actiepagina vind je de stappen die je moet volgen om je cashback te claimen. Vaak heb je je aankoopbewijs en IMEI-nummer nodig. Het aankoopbewijs ontvang je van mij bij je bestelling, het IMEI nummer vind je op je telefoon bij de streepjescode van de verpakking.