Skip to main content

Cashback acties bij

Op dit moment heb ik deze cashback acties voor je:

Gratis Sony WI-C310 headset

Gratis bluetooth headset t.w.v. € 50

Bestel tussen 2 juni en 2 augustus de Sony Xperia 10 II bij Ben en ontvang een WI-C310 bluetooth headset cadeau! Hiermee kan je makkelijk handsfree bellen en van je favoriete muziek genieten.

Om de headset te ontvangen, hoef je enkel het aanvraagformulier in te vullen op de Sony promotiepagina. Je kan tot en met 30 augustus het formulier invullen.

Ontvang 1 jaar gratis Apple TV+

1 jaar gratis Apple TV+

Bestel de Apple iPhone 7, iPhone SE of iPhone XR bij Ben en ontvang een jaar lang gratis Apple TV+! Om deze aanbieding te activeren, loop je te volgende stappen door.

  • Log in met je Apple ID op je nieuwe iPhone
  • Open de Apple TV app
  • De aanbieding verschijnt direct nadat je de Apple TV-app opent.
    Verschijnt de aanbieding niet? Scroll dan in ‘Nu kijken’ omlaag totdat je hem wel ziet.
  • Tik op "Eén jaar gratis". Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren, je factuurgegevens bevestigen of een geldige betaalwijze toevoegen.

Nu kan jij genieten van de nieuwste Apple films en series op al je apparaten met de Apple TV app. Meer informatie vind je op de Apple TV paginaWat is cashback?

Cashback staat letterlijk voor ‘Geld terug’. Om bepaalde telefoons onder de aandacht te brengen kunnen toestelfrabrikanten een cashback actie aanbieden. Dit houdt in dat je bij mij een nieuwe telefoon bestelt en vervolgens bij de fabrikant het retourbedrag kan claimen.

Deze acties herken je op mijn website aan de blauwe cirkels met "Nu X euro retour!" bij de toestellen.

Hoe werkt cashback?

Je vind op de pagina waarop je de telefoon kan bestellen ook altijd een toelichting van de actie. Hier vind je een link naar de actiepagina van het merk dat de cashback actie aanbiedt. Op die actiepagina vind je de stappen die je moet volgen om je cashback te claimen. Vaak heb je je aankoopbewijs en IMEI-nummer nodig. Het aankoopbewijs ontvang je van mij bij je bestelling, het IMEI nummer vind je op je telefoon bij de streepjescode van de verpakking.