Sim Only onbeperkt bellen
Ben bewust 07 april 2022 2 min. leestijd

Met Sim Only onbeperkt bellen, kan dat?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Zoveel bellen als je wilt, zonder zorgen om extra kosten? Je kunt bij mij met Sim Only onbeperkt bellen. Twijfel je of het iets voor je is? Met dit blog help ik je erachter te komen.

Wanneer is onbeperkt bellen met Sim Only iets voor jou?

Je hebt bij mij al vanaf € 5 een bundel om met Sim Only onbeperkt te bellen*. Wanneer zo’n bundel handig is? Ik kan wel een paar redenen bedenken!

Als je zo veel mogelijk wilt bellen

Bel je dagelijks met vrienden en familie? Met onbeperkt bellen voor Sim Only kun je altijd bellen. Zonder zorgen om extra kosten. Ideaal om uren aan de lijn te hangen met familie aan de andere kant van het land. Of als je graag over de telefoon bijpraat met vrienden.

Als je meer dan 206 minuten per maand belt

Kom je met de belbundel van 200 minuten niet uit? Dan is Sim Only onbeperkt bellen goedkoper als je meer dan 206 minuten per maand belt. Hoe dat zit? Buiten je bundel betaal je € 0,31 per minuut. Vanaf 207 minuten bellen per maand is dat duurder dan wanneer je kiest voor mijn bundel voor onbeperkt bellen met Sim Only. Die is € 2 duurder dan de bundel met 200 minuten.

Sim Only onbeperkt bellen bundels

Als je je geen zorgen wilt maken

Vind je het fijn om niet te hoeven omkijken naar je verbruik? Ook dan is Sim Only met onbeperkt bellen een fijne keuze. Je wilt niet met een vriend of vriendin bijkletsen en tegelijkertijd piekeren of je nog genoeg belminuten hebt. Met deze bundel hoef je nergens meer naar om te kijken!

Onbeperkt bellen zonder de Sim Only onbeperkt bellen bundel?

Geheimpje! Je kunt op nóg een manier met Sim Only onbeperkt bellen. Via internet! Zo kun je bijvoorbeeld beeldbellen of ‘gewoon’ bellen met WhatsApp. Is dat helemaal gratis? Dat hangt ervan af. Bellen via internet gaat met data uit je bundel. Bel je via wifi? Dan kun je zelfs onbeperkt bellen zonder dat het minuten uit je bundel kost. Een nadeel is er ook: naar vaste nummers bellen zit er niet in.

Wat betaal je voor Sim Only onbeperkt bellen?

Je kunt in verschillende combinaties bij mij met Sim Only onbeperkt bellen. Neem je een abonnement zonder internetbundel? Dan ga je voor Sim Only met alleen bellen. Met dit abonnement kost de bundel voor onbeperkt bellen € 8,50 per maand*. Wil je wél een internetbundel? Dan is de onbeperkt bellen bundel nóg goedkoper: € 5*. Je kunt hier de bundels voor je Sim Only abonnement uitkiezen.

*met uitzondering van inflatiecorrectie.

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Een in case of emergency contact instellen

Ik vertel je wat een ICE contact is en hoe je het instelt op je telefoon.

Pak je rust met de Niet storen functie op je iPhone

Ontdek hoe je de rust pakt door Niet storen aan te zetten.

Spotify Family: deel je abonnement met het gezin

Met Spotify kun je altijd en overal genieten van je favoriete muziek. Wist je al...

OPPO of Samsung: welke telefoon kies je?

Ga je voor een nieuwe telefoon van OPPO of toch voor een Samsung telefoon?

Veilige modus: wat is het en hoe werkt het?

Los je problemen op door je telefoon in de veilige modus op te starten.