Skip to main content

Huawei bestellen

Wie Huawei niet kent heeft wat gemist in smartphoneland. De Chinese maker van metalen smartphones maakt voor ieder wat wils. Bekijk bijvoorbeeld de nieuwste Huawei P10 lite of de Huawei P8 Lite 2017 met vingerafdrukscanner. Bij Huawei kan je altijd een toestel vinden dat bij jou past en beter nog, in jouw budget past. Met een 4G internetbundel kan je bovendien met alle Huawei toestellen razendsnel jouw Youtube filmpjes en Instagram foto’s uploaden.

huawei_p9_lite_grey

De Huawei P10 Lite

Met z'n 5,1 inch full HD scherm, 20MP Leica dual camera en 64GB geheugen is de Huawei P10 Lite totaal geen lichtgewicht toestel. Het toestel springt er ook nog eens uit qua design met z'n gebogen zijkanten waardoor het toestel er nog strakker uit ziet. 

De Huawei P10 Lite is voorzien van een krachtige Kirin 960 octa-core processor, met maar liefst 4GB aan RAM geheugen. Hierdoor laden al je apps super snel. Mocht je niet genoeg hebben aan de 64GB geheugen, is het eenvoudig om dit uit te breiden met een microSD kaart. Daarnaast heeft de Huawei P10 Lite een accu capaciteit van 3200 mAh en draait het toestel op de allernieuwste Android 7 software. 

In de review van Marc lees je nog meer over wat dit toestel te bieden heeft.

Info & Bestel

Huawei P8 Lite 2017 met Android 7.0

De Huawei P8 Lite 2017 is een waardige update van een van de populairste toestellen bij Ben. De hardware is nog krachtiger en deze Huawei P8 lite draait op het allernieuwste Android 7.0 platform. Zo snel en nieuw dat je hem eigenlijk niet lite kunt noemen.

De Huawei P8 Lite 2017 heeft een 5,2 inch full-hd-scherm, 3GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen met een vingerafdrukscanner. De Huawei P8 Lite sluit dan ook dan ook perfect aan op het 4G netwerk van Ben.

Mocht je nog meer willen weten over dit toestel, bekijk dan de review van Marc op mijn blog.

Info & bestel