Skip to main content

Huawei smartphones

Wie Huawei niet kent heeft wat gemist in smartphoneland. De Chinese maker van metalen smartphones maakt voor ieder wat wils. Van de snelle en grote 5.2 inch Huawei P8 tot de nieuwe Huawei P9 Lite of nog snellere Huawei P8 lite 2017 met vingerafdrukscanner. Bij Huawei kan je altijd een toestel vinden dat bij jou past en beter nog, in jouw budget past. Met een 4G internetbundel kan je bovendien met alle Huawei toestellen razendsnel jouw Youtube filmpjes en Instagram foto’s uploaden.

huawei_p9_lite_grey_front.png

Huawei P8 Lite 2017 met Android 7.0

De Huawei P8 Lite 2017 is een waardige update van een van de populairste toestellen bij Ben. De hardware is nog krachtiger en deze Huawei P8 lite draait op het allernieuwste Android 7.0 platform. Zo snel en nieuw dat je hem eigenlijk niet lite kunt noemen.

Huawei P8 lite 2017 heeft een 5,2 inch full-hd-scherm, 3GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen met een vingerafdrukscanner. De Huawei P8 lite sluit dan ook dan ook perfect aan op het 4G netwerk van Ben. De Huawei P8 lite 2017 is binnenkort bij Ben te krijgen.

De lichte Huawei P9 Lite

Met 147 gram en een 3000 mAh accu is de Huawei P9 Lite een unieke combinatie tussen lichtgewicht en altijd online. Gecombineerd met Android 6 houdt de Huawei P9 Lite het meer dan 650 uur uit op standby met de nieuwe functie Doze.

Gebruik jij het toestel intensief? Dan moet je vooral naar het scherm en deze extra’s kijken. Het toestel beschikt namelijk over een Full HD IPS scherm en je kan het toestel makkelijk ontgrendelen met je vingerafdruk. Ook heeft de Huawei P9 Lite goede camera’s, de voorkant maakt haarscherpe selfies met een 8 megapixel camera en je vakantiekiekjes zien er spetterend uit door de 13 megapixel camera aan de achterkant.

Vergeet niet de review van Marc te lezen, hij vertelt je alles over de telefoon.

Info & Bestel