Skip to main content

Huawei smartphones

Wie Huawei niet kent heeft wat gemist in smartphoneland. De Chinese producent heeft voor iedereen een telefoon in het pakket . Huawei toestellen kenmerken zich door de strakke vormgeving en de metalen bodies. Bij Huawei kun je altijd een toestel vinden dat bij jou past en beter nog, in jouw budget past. Met een 4G internetbundel kun je bovendien met alle Huawei toestellen razendsnel jouw Youtube filmpjes en Instagram foto’s uploaden.

Wil jij graag een nieuwe, simlockvrije Huawei kopen? Dan heb ik de Huawei P20 Lite, Huawei P Smart 2019 en de Huawei Mate 20 Lite voor je. Of je nou een groot scherm of een kleiner toestel fijn vindt, een zwarte, goude of blauwe smartphone wil; vergelijk mijn Huawei toestellen en kies er eentje die perfect bij jou past.

Deze Huawei telefoons kun je combineren met een zelf samengesteld abonnement. Wil je graag korting? Dan kun je ervoor kiezen om je toestel in een keer af te betalen. Dit is een stuk goedkoper, waardoor je meer geld overhoudt om écht leuke dingen te doen.

Huawei Mate 20 Lite

Huawei P20 Lite

De splinternieuwe Huawei P20 Lite kopen? Dit is hét toestel om de perfecte plaatjes mee te schieten. Met zijn speciale lightfusion-technologie en camera met bokeh-effect maak je de mooiste portretfoto's en detailfoto's.

Daarnaast heeft het toestel een 64 GB opslaggruimte dat ook nog uit te breiden is. Blijf dus gerust mooie plaatjes schieten en installeer intussen alle handige apps die je op je toestel nodig hebt. Met de razendsnelle vingerafdrukscanner ontgrendel je tenslotte in een oogwenk jouw toestel.

De belangrijkste Huawei P20 Lite specs

 • 5,84 inch scherm
 • 64 GB interne opslag
 • 16MP camera
 • 3000 mAh accu capaciteit
Meer weten? Lees mijn review over de Huawei P20 Lite.

Huawei P20 Lite bestellen

Huawei Mate 20 Lite

De Huawei Mate 20 Lite is splinternieuw en nu beschikbaar in mijn assortiment. Deze nieuwe Huawei combineert een mooie uitstraling met een groot scherm en een grote batterij.

Deze smartphone is voorzien van maar liefst vier camera´s: 20 MP + 2 MP aan de achterkant en 24 MP + 2 MP aan de voorkant. Hiermee maak je de beste foto´s en video´s op de mooiste momenten. Het toestel kiest hierbij automatisch uit vijf verschillende lichtstanden de beste setting. Zo zijn jouw foto´s altijd scherp met de juiste belichting.

Het toestel heeft een symmetrisch glazen behuizing, ik bied hem aan in zwart en blauw. De Huawei Mate 20 Lite is een toestel waarmee je gezien mag worden!

De belangrijkste Huawei Mate 20 Lite specs

 • 6,3 inch scherm
 • 64 GB interne opslag
 • 20 MP + 2MP camera
 • Met vingerafdrukscanner
Huawei Mate 20 Lite bestellen


Huawei P Smart 2019

De Huawei P Smart 2019 is de vernieuwde versie van de Huawei P Smart: meer scherm, betere foto’s en meer geheugen. De Huawei P Smart 2019 heeft een 6.21” Dewdrop display met een kleine uitsparing voor de camera bovenin, voor een maximaal scherm.

Ook haal je meer uit je foto’s en video’s met de Dual AI camera aan de achterzijde. De smartphone heeft een opslagcapaciteit van maar liefst 64GB. Naast meer scherm en betere foto’s en video’s, heb je met de Huawei P Smart 2019 nu nog meer waard voor je geld.

De belangrijkste Huawei P Smart 2019 Specs

 • 6,21 inch scherm
 • 64 GB interne opslag
 • 13+2 MP camera
 • Vingerafdrukscanner

Meer weten?

Bestel een Huawei P Smart 2019

Huawei P Smart Plus 2019

Huawei P Smart Plus 2019 De Huawei P Smart Plus 2019 is de opvolger van de Huawei P Smart 2019. Zoals de naam al aangeeft heeft deze telefoon wat extra’s te bieden. Een mooi groot scherm, flinke batterij en maar liefst drie camera’s aan de achterkant om mooie foto’s mee te maken. De hoofdcamera heeft 24 MP waar je superscherpe foto’s mee maakt. Een extra groothoeklens van 16 MP maakt mooie brede foto’s, dit komt mooi naar voren als je foto’s maakt van landschappen. Dankzij de derde lens (2MP) maak je mooie foto’s met diepte.

De belangrijkste Huawei P Smart Plus 2019 Specs

 • 6,21 inch scherm
 • 64 GB interne opslag
 • 24MP + 16MP + 2MP camera
 • Vingerafdrukscanner

Meer weten?

Bestel een Huawei P Smart Plus 2019

Huawei P20

Naast de Huawei P20 Lite heb ik nu ook de Huawei P20 in mijn assortiment. Op meerdere vlakken doet deze telefoon een stapje verder dan de Huawei P20 Lite. Een groter scherm, dubbele interne geheugen en betere camera’s. Voor mooie selfies ben je bij deze telefoon aan het juiste adres. De camera aan de voorkant is maar liefst 24 MP waarmee je haarscherpe selfies maakt.

Deze telefoon ontgrendelen doe je met een vingerafdrukscanner, maar de gezichtsherkenning werkt ook super snel. Dankzij de 3400 mAh batterij kan je zorgeloos de hele dag je telefoon gebruiken.

De belangrijkste Huawei P20 Specs

 • 5,8 inch scherm
 • 128 GB interne opslag
 • 12+20 MP camera
 • Gezichtsherkenning

Meer weten?

Bestel een Huawei P20

Huawei abonnement

Een nieuwe telefoon is natuurlijk niet compleet zonder een Huawei abonnement. Ook hiervoor kun je bij mij terecht. Bepaal zelf hoeveel minuten, sms’jes en MB je nodig hebt. Zo betaal je nooit te veel. Mijn internet komt van het best geteste netwerk van Nederland. Supersnel en stabiel, zodat je altijd online kunt zijn. Mijn bundels kun je tussentijds aanpassen en als je te kort komt kun je altijd een extra bundel afsluiten. Een Huawei abonnement precies zoals jij het wil.

Huawei aanbieding

Korting is altijd fijn. Houd daarom de website altijd goed in de gaten om te kijken of er een Huawei aanbieding is. Zodat je meer geld overhoud voor de écht leuke dingen.

Over Huawei

Sinds het laatste kwartaal van 2014 vind je de diensten en producten van Huawei in meer dan 170 landen terug en worden ze gebruikt door ruim één derde van de wereldbevolking. Ze hebben 16 research & development-centers verspreid over de hele wereld. Huawei heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT) en wil de consument de meest actuele technologieën aanbieden. In Nederland is het dan ook de derde grote speler in de smartphonemarkt. Huawei deelt zijn visie met mensen die hun dromen najagen, mensen met een uitdagende visie, mensen die proactief zijn en ernaar streven hun doelstellingen te bereiken. Huawei wil jou helpen bij het realiseren en creëren van fantastische ervaringen en het laten uitkomen van ieders dromen over de hele wereld.

a