Skip to main content

Nieuwe Huawei kopen

Wie Huawei niet kent heeft wat gemist in smartphoneland. De Chinese producent heeft voor iedereen een telefoon in het pakket. Huawei telefoons kenmerken zich door de strakke vormgeving en de metalen bodies. Bij Huawei kun je altijd een toestel vinden dat bij jou past en beter nog, in jouw budget past. Met een 4G internetbundel kun je bovendien met alle Huawei telefoons razendsnel jouw Youtube filmpjes en Instagram foto’s uploaden.

Wil jij graag een nieuwe, simlockvrije Huawei telefoon kopen? Binnenkort heb ik de Huawei P30 Lite voor je. Of je nou een groot scherm of een kleiner toestel fijn vindt, een zwarte, goude of blauwe telefoon wil; vergelijk mijn Huawei toestellen en kies er eentje die perfect bij jou past.

Deze Huawei telefoons kun je combineren met een zelf samengesteld abonnement. Wil je graag korting? Dan kun je ervoor kiezen om je toestel in een keer af te betalen. Dit is een stuk goedkoper, waardoor je meer geld overhoudt om écht leuke dingen te doen.

Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite kopen Specificaties
Scherm:
6,15 inch
Batterij:
3340 mAh
Camera achterkant:
48 MP + 8 + 2
Camera voorkant:
24 MP

Waarom kiezen voor de Huawei P30 Lite

  • Super mooie foto’s met drie camera’s
  • Opvallende kleur met een verloop van paars naar blauw
  • Scherpe selfies met 24 MP selfiecaemra
  • Accu capaciteit van 3340 mAh

Benieuwd naar de mogelijkheden van een abonnement in combinatie met de Huawei P30 Lite?

Bekijk nu

Huawei P Smart 2019

Huawei P Smart 2019 kopen Specificaties
Scherm:
6,21 inch
Batterij:
3400 mAh
Camera achterkant:
13 MP + 2 MP
Camera voorkant:
16 MP

Waarom kiezen voor de Huawei P Smart 2019

  • FullView Display met levendige kleuren
  • Dankzij de keramische look ziet deze telefoon er luxe uit
  • Dual camera met Artificial Intelligence
  • Dual sim

Benieuwd naar de mogelijkheden van een abonnement in combinatie met de Huawei P Smart 2019?

Bekijk nuDe voordelen van Ben

 Betrouwbaar T-Mobile netwerk
 Gratis nummerbehoud
 Gratis maandelijks bundel wijzigenHuawei abonnement

Een nieuwe telefoon is natuurlijk niet compleet zonder een Huawei abonnement. Ook hiervoor kun je bij mij terecht. Bepaal zelf hoeveel minuten, sms’jes en MB je nodig hebt. Zo betaal je nooit te veel. Mijn internet komt van het best geteste netwerk van Nederland. Supersnel en stabiel, zodat je altijd online kunt zijn. Mijn bundels kun je tussentijds aanpassen en als je te kort komt kun je altijd een extra bundel afsluiten. Een Huawei abonnement precies zoals jij het wil.

Huawei cashback

Korting is altijd fijn. Houd daarom de website altijd goed in de gaten om te kijken of er een Huawei aanbieding is. Bekijk ook eens mijn cashback pagina. Zodat je meer geld overhoud voor de écht leuke dingen.

Over Huawei

Sinds het laatste kwartaal van 2014 vind je de diensten en producten van Huawei in meer dan 170 landen terug en worden ze gebruikt door ruim één derde van de wereldbevolking. Ze hebben 16 research & development-centers verspreid over de hele wereld. Huawei heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT) en wil de consument de meest actuele technologieën aanbieden. In Nederland is het dan ook de derde grote speler in de smartphonemarkt. Huawei deelt zijn visie met mensen die hun dromen najagen, mensen met een uitdagende visie, mensen die proactief zijn en ernaar streven hun doelstellingen te bereiken. Huawei wil jou helpen bij het realiseren en creëren van fantastische ervaringen en het laten uitkomen van ieders dromen over de hele wereld.