Nieuwe Huawei kopen

Wie Huawei niet kent heeft wat gemist in smartphoneland. De Chinese producent heeft voor iedereen een telefoon in het pakket. Huawei telefoons kenmerken zich door de strakke vormgeving en de metalen bodies. Bij Huawei kun je altijd een toestel vinden dat bij jou past en beter nog, in jouw budget past. Met een 4G internetbundel kun je bovendien met alle Huawei telefoons razendsnel jouw Youtube filmpjes en Instagram foto’s uploaden.

Of je nou een groot scherm of een kleiner toestel fijn vindt, een zwarte, goude of blauwe telefoon wil; vergelijk mijn Huawei toestellen en kies er eentje die perfect bij jou past.

Deze Huawei telefoons kun je combineren met een zelf samengesteld abonnement. Wil je graag korting? Dan kun je ervoor kiezen om je toestel in een keer af te betalen. Dit is een stuk goedkoper, waardoor je meer geld overhoudt om écht leuke dingen te doen.

De voordelen van Ben

Gratis nummerbehoud

Gratis maandelijks bundel wijzigen

Huawei abonnement

Een nieuwe telefoon is natuurlijk niet compleet zonder een Huawei abonnement. Ook hiervoor kun je bij mij terecht. Bepaal zelf hoeveel minuten, sms’jes en MB je nodig hebt. Zo betaal je nooit te veel. Mijn internet komt van het best geteste netwerk van Nederland. Supersnel en stabiel, zodat je altijd online kunt zijn. Mijn bundels kun je tussentijds aanpassen en als je te kort komt kun je altijd een extra bundel afsluiten. Een Huawei abonnement precies zoals jij het wil.

Welke Huawei telefoon kies jij?

Bij aankoop van een Huawei telefoon is het belangrijk dat je nagaat waar jouw prioriteiten liggen. Wil jij een telefoon die supersnel is en waarmee je de allerbeste foto's maakt? Neem dan een kijkje bij de Huawei P30. Vind jij de camera wat minder belangrijk en wil je voornamelijk een goed scherm om op te gamen? Dan is de Huawei P Smart 2020 een uitstekende keuze! Natuurlijk is de prijs ook geen onbelangrijke factor. Voor mensen die elke maand niet teveel kwijt willen zijn aan toestelkosten is er de Huawei P30 Lite. Dit toestel heeft, ondanks zijn lage prijs, een geweldige camera heeft plus uitbreidbaar geheugen tot maar liefst 512GB!

Aan innovatie geen gebrek!

Waarom een Huawei smartphone kopen? Dat leg ik je graag uit. De afgelopen jaren heeft Huawei flink geïnvesteerd in de cameratechnologie. En dat is te zien! De nieuwste Huawei camera's zijn van topkwaliteit en maken schitterende foto's, zelfs in het donker! Ook de batterij is niet mis. Met een Huawei telefoon kun je ervan uitgaan dat jij zonder moeite de hele dag op je telefoon kan zitten, zonder het toestel aan de oplader te hoeven leggen. En is je toestel toch leeg? Dan is die binnen no-time weer opgeladen dankzij de geavanceerde Supercharge technologie.

Huawei cashback

Korting is altijd fijn. Houd daarom de website altijd goed in de gaten om te kijken of er een Huawei aanbieding is. Bekijk ook eens mijn cashback pagina. Op deze pagina krijg je een overzicht te zien van toestel fabrikanten die een 'geld terug' actie aanbieden. Dit houdt in dat wanneer je bij mij een nieuwe telefoon bestelt, je vervolgens bij de fabrikant het retourbedrag of bijvoorbeeld een gratis headset claimen. Zo hou je meer geld over voor écht leuke dingen!

Over Huawei

Sinds het laatste kwartaal van 2014 vind je de diensten en producten van Huawei in meer dan 170 landen terug en worden ze gebruikt door ruim één derde van de wereldbevolking. Ze hebben 16 research & development-centers verspreid over de hele wereld. Huawei heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT) en wil de consument de meest actuele technologieën aanbieden. In Nederland is het dan ook de derde grote speler in de smartphonemarkt. Huawei deelt zijn visie met mensen die hun dromen najagen, mensen met een uitdagende visie, mensen die proactief zijn en ernaar streven hun doelstellingen te bereiken. Huawei wil jou helpen bij het realiseren en creëren van fantastische ervaringen en het laten uitkomen van ieders dromen over de hele wereld.

 

Veelgestelde vragen

Welke Huawei toestellen verkoopt Ben?

Bij mij kun je kiezen uit drie verschillende Huawei telefoons, namelijk de Huawei P30 Lite en Huawei P Smart 2020. Voor welke Huawei telefoon ga jij?

Welk Huawei abonnement past bij mij?

Twijfel je nog welk telefoon abonnement bij jou past? Bij Ben stel je gemakkelijk je abonnement samen naar keuze. Zo kun je zelf kiezen hoeveel MB's, belminuten en sms'jes je elke maand nodig hebt. Ga snel naar jouw favoriete Huawei telefoon en stel jouw flexibele abonnement samen! Heb je al een toestel? Kijk dan eens naar ons voordelige sim only abonnement.

Wat kost een Huawei met abonnement?

Bij mij kun je zelf kiezen of je je nieuwe Huawei in één keer afbetaald of liever in termijnen. Nieuwsgierig hoeveel jouw nieuwe Huawei kost? Klik dan op de 'Bekijk nu' button bij de Huawei toestellen bovenaan de pagina. Zo zie je gelijk wat je betaalt voor een nieuw toestel met abonnement.

Hoe spreek je Huawei uit?

Huawei? Huaawaai? Wat is het nou precies? Je spreekt het uit als hwaa-weej. Of je vrienden dan ook begrijpen waar het over gaat, moet dan nog even blijken. Maar jij bent op de hoogte!

Hoe maak je een screenshot met Huawei

Schermafbeelding maken met je nieuwe Huawei smartphone? Hou dan de aan/uit knoptegelijk in met de onderste volumeknop. Wacht enkele seconden en tadaa! Je screenshot is gemaakt.

Waar komt Huawei vandaan?

Het bedrijf Huawei is opgericht in Shenzhen, China.

Wat betekent NFC op Huawei?

NFC betekent Near Field Communication. Dit is een draadloze verbinding die ervoor zorgt dat je op korte afstand draadloos kunt communiceren. Je kunt het vergelijken met bluetooth of WiFi. Met deze techniek kun jij met jouw nieuwe Huawei telefoon onder andere draadloos betalen.

Hoe reset je een Huawei?

Loopt jouw toestel vast? Houd dan de aan/uit knop voor enkele seconden vast en laat deze los zodra je een zwart beeld ziet. Het toestel start zich vervolgens automatisch opnieuw op. Doet hij dat niet? Druk dan zelf op de uit/aan knop om het toestel aan te zetten. Werkt je Huawei telefoon vervolgens nog steeds niet en wil je hem volledig resetten? Dan zul je hem terug moeten zetten naar fabrieksinstellingen. Pas wel op! Zodra je dit doet ben je al je gegevens kwijt. Maak vooraf dus altijd een back-up. Dit kun je doen bij de instellingen app:

  • Open de instellingen app.
  • Klik op back-up maken en resetten.
  • Kies voor back up maken van mijn gegevens en vervolgens op resetten.

Reageert je toestel niet meer?

Dan kun je je toestel resetten door het volgende te doen:

  • Druk de uit/aan knop in en houdt ondertussen de volume omlaag knop in.
  • Laat de volume omlaag knop los wanneer het logo verschijnt op je beeldscherm.
  • Vervolgens zie je een optie met 'terug naar de fabrieksinstellingen' of 'gegevens wissen'. Klik hierop.
  • Leg het toestel aan een oplader en wacht tot het toestel is gereset.