Skip to main content

Huawei bestellen

Wie Huawei niet kent heeft wat gemist in smartphoneland. De Chinese maker van metalen smartphones maakt voor ieder wat wils. Bekijk bijvoorbeeld de nieuwste Huawei P10 lite, Huawei P9 Lite of de Huawei P8 Lite 2017 met vingerafdrukscanner. Bij Huawei kan je altijd een toestel vinden dat bij jou past en beter nog, in jouw budget past. Met een 4G internetbundel kan je bovendien met alle Huawei toestellen razendsnel jouw Youtube filmpjes en Instagram foto’s uploaden.

huawei_p9_lite_grey

De Huawei P10 Lite

Met z'n 5,1 inch full HD scherm, 20MP Leica dual camera en 64GB geheugen is de Huawei P10 Lite totaal geen lichtgewicht toestel. Het toestel springt er ook nog eens uit qua design met z'n gebogen zijkanten waardoor het toestel er nog strakker uit ziet. 

De Huawei P10 Lite is voorzien van een krachtige Kirin 960 octa-core processor, met maar liefst 4GB aan RAM geheugen. Hierdoor laden al je apps super snel. Mocht je niet genoeg hebben aan de 64GB geheugen, is het eenvoudig om dit uit te breiden met een microSD kaart. Daarnaast heeft de Huawei P10 Lite een accu capaciteit van 3200 mAh en draait het toestel op de allernieuwste Android 7 software. 

In de review van Marc lees je nog meer over wat dit toestel te bieden heeft.

Info & Bestel

De lichte Huawei P9 Lite

Met 147 gram en een 3000 mAh accu is de Huawei P9 Lite een unieke combinatie tussen lichtgewicht en altijd online. Gecombineerd met Android 6 houdt de Huawei P9 Lite het meer dan 650 uur uit op standby met de nieuwe functie Doze.

Gebruik jij het toestel intensief? Dan moet je vooral naar het scherm en deze extra’s kijken. Het toestel beschikt namelijk over een Full HD IPS scherm en je kan het toestel makkelijk ontgrendelen met je vingerafdruk. Ook heeft de Huawei P9 Lite goede camera’s, de voorkant maakt haarscherpe selfies met een 8MP camera en je vakantiekiekjes zien er spetterend uit door de 13MP camera aan de achterkant.

Vergeet niet de review van Marc te lezen, hij vertelt je alles over de telefoon.

Info & Bestel

Huawei P8 Lite 2017 met Android 7.0

De Huawei P8 Lite 2017 is een waardige update van een van de populairste toestellen bij Ben. De hardware is nog krachtiger en deze Huawei P8 lite draait op het allernieuwste Android 7.0 platform. Zo snel en nieuw dat je hem eigenlijk niet lite kunt noemen.

De Huawei P8 Lite 2017 heeft een 5,2 inch full-hd-scherm, 3GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen met een vingerafdrukscanner. De Huawei P8 Lite sluit dan ook dan ook perfect aan op het 4G netwerk van Ben.

Mocht je nog meer willen weten over dit toestel, bekijk dan de review van Marc op mijn blog.

Info & bestel

De Huawei P9

De Huawei P9 is in 2016 uitgekomen als het topmodel van Huawei, en de grote broer van de Huawei P9 Lite.

De Huawei P9 heeft een 5,2 inch Full-HD-scherm, 3GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen, met een SD kaart slot om dit te verhogen naar 256GB. Wat het toestel uniek maakt, is de camera aan de achterkant. Huawei heeft samen met Leica een camera van 12MP met 2 lensen toegevoegd aan de Huawei P9, zodat je foto's ook met weinig licht er scherp uitzien

Mocht je nog meer willen weten over dit toestel en de kwaliteit van de camera, bekijk dan de review van Marc op mijn blog.

Info & bestel