Skip to main content

Huawei smartphones

Wie Huawei niet kent heeft wat gemist in smartphoneland. De Chinese maker van metalen smartphones maakt voor ieder wat wils. Bekijk bijvoorbeeld de nieuwste Huawei P10 lite, Huawei P9 Lite of de Huawei P8 Lite 2017 met vingerafdrukscanner. Bij Huawei kan je altijd een toestel vinden dat bij jou past en beter nog, in jouw budget past. Met een 4G internetbundel kan je bovendien met alle Huawei toestellen razendsnel jouw Youtube filmpjes en Instagram foto’s uploaden.

huawei_p9_lite_grey_front.png

De Huawei P10 Lite

Met z'n 5,1 inch full HD scherm, 20MP Leica dual camera en 64GB geheugen is de Huawei P10 Lite totaal geen lichtgewicht toestel. Het toestel springt er ook nog eens uit qua design met z'n gebogen zijkanten waardoor het toestel er nog strakker uit ziet. 

De Huawei P10 lite is voorzien van een krachtige Kirin 960 octa-core processor met maar liefst 4GB aan ram geheugen. Hierdoor laden apps super snel. Mocht je niet genoeg hebben aan de 64GB geheugen is het eenvoudig om dit uit te breiden met het geheugenkaart slot. Daarnaast heeft de Huawei P10 lite een accu capaciteit van 3200 mAh en draait de het toestel op de allernieuwste Android 7 software. 

Info & Bestel

De lichte Huawei P9 Lite

Met 147 gram en een 3000 mAh accu is de Huawei P9 Lite een unieke combinatie tussen lichtgewicht en altijd online. Gecombineerd met Android 6 houdt de Huawei P9 Lite het meer dan 650 uur uit op standby met de nieuwe functie Doze.

Gebruik jij het toestel intensief? Dan moet je vooral naar het scherm en deze extra’s kijken. Het toestel beschikt namelijk over een Full HD IPS scherm en je kan het toestel makkelijk ontgrendelen met je vingerafdruk. Ook heeft de Huawei P9 Lite goede camera’s, de voorkant maakt haarscherpe selfies met een 8 megapixel camera en je vakantiekiekjes zien er spetterend uit door de 13 megapixel camera aan de achterkant.

Vergeet niet de review van Marc te lezen, hij vertelt je alles over de telefoon.

Info & Bestel

Huawei P8 Lite 2017 met Android 7.0

De Huawei P8 Lite 2017 is een waardige update van een van de populairste toestellen bij Ben. De hardware is nog krachtiger en deze Huawei P8 lite draait op het allernieuwste Android 7.0 platform. Zo snel en nieuw dat je hem eigenlijk niet lite kunt noemen.

Huawei P8 lite 2017 heeft een 5,2 inch full-hd-scherm, 3GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen met een vingerafdrukscanner. De Huawei P8 lite sluit dan ook dan ook perfect aan op het 4G netwerk van Ben.