Skip to main content

Nokia smartphone kopen

Nokia 7.1

Heb jij interesse in een smartphone van Nokia? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik heb de Nokia 7.1 in mijn assortiment. De toestellen van Nokia zijn opvallend door hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat vind ik fijn, want dan houd jij geld over voor dingen die jij echt belangrijk vindt! Lees hier alvast meer over deze voordelige toestellen van Nokia.

Twijfel je nog over welke bundel goed bij jou past? Geen probleem, ik ben graag flexibel. Bij mij kan je elke maand je abonnement wijzigen. Als je merkt dat je toch meer of minder MB´s nodig hebt dan je had verwacht, kan je dat bij mij gratis aanpassen. Dit geldt trouwens ook voor je minuten/sms bundel.

De moderne Nokia 7.1

nokia 7.1De Nokia 7.1 valt op dankzij het stijlvolle design. Het toestel voelt luxe aan doordat de voor- en achterkant bestaat uit glas (Gorilla Glass 3 voor extra stevigheid). Het scherm is randloos en mooi scherp, perfect om je foto’s en filmpjes op te bekijken. Bovendien heeft deze Nokia ook een fijne camera. De achterkant heeft een dubbele camera waarmee je foto’s met bokeh-effect maakt. Een leuk extra’tje: Met de Dual-Sight modus kan je gelijktijdig vastleggen wat er voor en achter de camera gebeurt. Gecombineerd met de gebruiksvriendelijke interface is de Nokia 7.1 een goede keuze.

Meer weten over de Nokia 7.1? Lees hier de review van Mark over deze Nokia 7.1.

De belangrijkste Nokia 7.1 Specs

  • 5,8 inch scherm
  • 32 GB interne opslag
  • 12 MP camera
  • Vingerafdrukscanner

Meer weten?

Info & bestel

Nokia & Android

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Google brengt regelmatig Android-updates uit. De versie waar de Nokia 5.1 en 7.1 op draaien, is Android 8.0 Oreo. Opvallende punten bij Android 8.0 zijn:

  • Picture-in-picture mogelijkheden: je kan bijvoorbeeld videobellen terwijl je je mails leest.
  • Snelle opstarttijden van het toestel en de apps.
  • Achtergrondprocessen worden beperkt, waardoor de accuduur optimaal benut wordt.

Nokia accessoires

Je wil natuurlijk alles halen uit jouw nieuwe smartphone. Ik heb ook accessoires voor de Nokia beschikbaar in mijn accessoiresshop.

Bekijk accessoires

Aanbiedingen

Ter introductie van de Nokia 7.1 heeft Nokia een mooie aanbieding: Bestel nu de Nokia 7.1 en ontvang €50,- cashback! Deze actie loopt van 15 oktober tot 22 november 2018. Een mooi moment dus om voor de Nokia 7.1 te kiezen!