¡® Student

Bestel een Ben student abonnement met gratis 4G Extra Snel en betaal geen aansluitkosten!

Ben Studentenkorting

¡® studentenkorting

Als student kan je bij Ben gebruik maken van mijn speciale studentenkorting. Jouw abonnement is inclusief 4G Extra Snel en je betaalt geen aansluitkosten t.w.v. € 20,-! 

Geen student maar wil je wel gebruik maken van onze acties? Bekijk dan onze aanbiedingen.

 

Telefoons met abonnement

Onderstaande aanbiedingen zijn o.b.v. een 24 maanden abonnement

Ben studentabonnement

Ben studentenkorting is de beste manier om geld te besparen voor de dingen die jij echt leuk vindt. Dus zeg jij: "Ik Ben student", dan geef ik jou als student graag gratis 4G Extra Snel internetsnelheid t.w.v. € 1 p/m voor zowel Sim Only abonnementen als abonnementen met een toestel. En als student hoef je ook geen aansluitkosten t.w.v. € 20,- te betalen.

Het enige wat jij nodig hebt voor deze korting voor studenten, is jouw studentnummer. Voer deze in tijdens het bestelproces, en ik regel de rest voor je.

Let op: deze studentenkorting is alleen geldig via deze pagina! Bekijk hier de actievoorwaarden.

Student en < 18 jaar oud?

Daar kun jij natuurlijk niets aan doen, je bent er alleen maar vroeg bij! Het is echter wel verplicht 18 jaar oud te zijn om een Studentenabonnement af te sluiten.

Sluit het abonnement met studentenkorting dat jij wilt hebben daarom samen met één van je ouders af (op hun naam) en vul alsnog je studentnummer in. Dan keur ik jouw order ook gewoon goed, zodat ook jij gebruik kunt maken van de korting voor studenten! 

Verlengen

Heb je al een Ben abonnement en wil je verlengen met de Ben Studentenkorting? Dat kan natuurlijk!

Kies op deze pagina jouw telefoon of Sim Only met abonnement, kies je bundels en kies de optie Verlengen in het winkelmandje. Log vervolgens in met je IkBen account en klik op Volgende Stap. Na het doorlopen van de bestelstappen wordt je huidige abonnement omgezet naar het abonnement dat jij hebt uitgekozen.

Je kan verlengen vanaf 4 maanden voor de einddatum van je abonnement.